K9 Gold Label

K9 Logo_Default

Vervolg

Ze kan die twee snelle, ranke jongens natuurlijk niet bijhouden en rent zichzelf voorbij. Uiteindelijk liggen ze met z’n drieën op de grond te rollen, grommen en speels naar elkaar de happen….reuze veel plezier…ook om naar te kijken……maar…..

 

Maar aan het einde van de dag, als ze moe en voldaan uit de auto springt, loopt ze wel mank. Tot voor kort was dat één dag, maar inmiddels duurt dat zeker een week. En de laatste keer bleef ze een beetje manken ook na een weekje rustig aan doen (en dus haar speeldag overslaan). Er moest iets gebeuren!

 

 

Van een goede kennis hoorde ik van K9goldlabel. Ze geeft het aan haar Bordeaux dog die al op leeftijd is en ook bewegingsproblemen heeft. Ze was zeer tevreden en had het ook al aan anderen aanbevolen die ook allemaal positieve resultaten melden.

Gezien al deze positieve berichten leek het me goed dit ook voor Shaffy te gaan gebruiken. Echter daar was nog wel en extra probleem, want Shaffy heeft Inflamatory Bowel Desease (IBD ook wel IBS). 

 

Shaffy De Berner Sennenhond

Dat wil zeggen dat ze de meeste dierlijke eiwitten niet of slecht verdraagt. Ik heb daarom contact opgenomen met K9goldlabel om advies te vragen. Ze adviseerden mij Flex Joint omdat de eiwitten daar uit schaal- en schelpdieren komen en er een grotere kans is dat ze die verdraagt. En mocht dat goed gaan BCAA’S, wel met mogelijk ‘lastige’ eiwitten voor haar. Ter ondersteuning voor haar darmen Aqua Kefir.


Ik ben dit gaan gebruiken en zeer tevreden over het resultaat. Ze hoeft maar heel weinig te gebruiken (ik denk dat ik maanden met de potten kan doen; er zit ook een handig maatschepje bij!) en daardoor belast het haar darmstelsel ook minimaal. Ik heb geen verslechtering in haar ontlasting geconstateerd. Ik ben begonnen met de Flex Joint en Aqua Kefir en toen dat goed ging dit uitgebreid met de BCAA’S. Na ongeveer anderhalve week zag ik al resultaat. Na twee weken leek ze niet meer mank te lopen en nu nog en kleine week verder zie ik dat ze veel meer plezier heeft; ze huppelt weer, staat te springen en wil weer rennen!


Dat zo’n klein beetje poeder zo’n geweldig resultaat kan hebben dat had ik nooit gedacht. Ik ben erg tevreden over het product en kan het iedereen dan ook van harte en vol overtuiging aanbevelen. En niet alleen en geweldig product, maar ook de mensen achter het product want zo’n twee weken na onze mailwisseling deden ze nog navraag hoe het nu met Shaffy gaat….dat noem ik nog eens betrokkenheid!!! Grote klasse! Dus K9goldlabel krijgt van mij een dikke 10!  


Shaffy en Jos uit Voorthuizen

Winkelwagen
Scroll naar boven