K9 Gold Label

K9 Logo_Default

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je vragen over K9 Gold Label en onze producten? Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen voor antwoorden op de meest voorkomende vragen. We hebben ons best gedaan om alle belangrijke informatie te verzamelen om jou te helpen bij het nemen van geïnformeerde beslissingen voor de gezondheid en het welzijn van jouw hond. Mocht je vraag er niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om je te helpen!

veelgestelde vragen

Toggle

Muscle performance is de meest complete supplement wat er momenteel op de markt is, Door zijn complexiteit in vitamine en mineralen zal  de hond of kat zich snel in een beter welzijn voelen en zal het zichtbaar gelukkig zijn. Het is inmiddels al een bewezen product.  veel honden met actrose, spondylose of hernia’s hebben zichtbaar baat bij dit product. 

U kunt starten met Puppy Grow al vanaf 7 weken tot rond de 16/18 maanden.

Fokkers starten al met puppy GROW zodat hun pup al meteen een goede start heeft in de ontwikkeling, Na de periode van de puppy GROW kunt u overstappen naar de muscle performance zodat uw hond of kat verder een gezond leven kan leiden.

We hebben de puppy GROW en de muscle performance ontwikkeld zodat u zelf niet hoeft te mengen met losse producten waarvan u de verhoudingen niet kent 

tenslotte moeten de producten ook samenwerken in de juiste verhouding,

Onze losse supplementen zijn een aanvulling voor honden of katten die net dat beetje extra nodig hebben. 

Al onze supplementen zijn van de hoogste kwaliteit waardoor je ook maar weinig van hoeft te doseren.

Onze Aquakefir is biologisch gemaakt en bezit  van natuur een gefermeteerde bacteriecultuur die de juiste balans is voor de darmflora van uw hond of kat. in tegenstelling wat je met yogert of melkkefir hebt is dat er lactose in zit, waardoor de hond of kat juist darmklachten of krampen kan krijgen omdat ze de lactose niet kunnen verdragen,

Aquakefir van k9goldlabel  is ook nog eens suikervrij dus ideal voor dieren met diabetes en allergien. 

Dierenartsen, Fokkers, winkels, webshops kunnen bij ons zich aanmelden om een verkooppunt te worden van al onze k9 goldlabel producten, mits ze in de branch zitten van honden of katten.

neem contact op via het contact formulier  en wij zullen de voorwaarden naar u toe mailen.

Onze producten zijn voor honden en katten, en we hebben een speciale lijn voor paarden. 

maar de werkingen zijn we het zelfde. 

Voor alles geld het het beste welzijn voor uw dier, U zult versteld staan van het resultaat.

Winkelwagen
Scroll naar boven