K9 Gold Label

K9 Logo_Default

Verzend en betalingsvoorwaarden

Levertijd & Verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16.00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de product pagina staat een indicatie van de levertijd als deze niet voorradig is. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:


€ 6,50 voor bestellingen geleverd in Nederland
€ 8,50 voor bestellingen geleverd in belgie en duitsland

Levering verloopt via de pakketbezorging van diverse pakketdiensten. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 

Betalingen

U kunt eenvoudig online betalen. er zijn diverse mogelijkheden van banken waar u direct kunt betalen.

als uw betaling voldaan is krijgt u per email een bevestiging van uw bestelling. LET OP !!! heeft u geen bevestiging gekregen dan is uw betaling niet volledig afgerond of geannuleerd. en kunnen wij uw bestelling niet verwerken.

bij twijfel graag even een whatapp 0031628494204 of email naar info@k9goldlabel.nl

Email
Print
Winkelwagen
Scroll naar boven